Het Marokkaanse Goud

Fair Trade Argan

Fair Trade Argan Producten van Calinz wil het leven verbeteren van de boeren die vaak geen alternatieve inkomstenbronnen hebben. Levert 100% Fair Trade, biologische arganolie. Bekijk ons brede assortiment Fair Trade en biologische argan producten.

Deze producten worden met zorg vervaardigd en door ons getalenteerde team naar hun volledige smaakpotentieel ontwikkeld. Al onze Fair Trade-argan-noten zijn rechtstreeks afkomstig van kleinschalige boeren als onderdeel van een meer rechtvaardige en duurzame alternatieve toeleveringsketen.

Helpt De Boeren

Calinz helpt de boeren om een klein bedrijf op te bouwen, om steeds meer individuen in hun gemeenschappen te helpen. Als gevolg hiervan heeft de populariteit van arganolie gezorgd voor vaste banen en inkomen voor de vrouwen in het gebied en hun gezinnen. Door deze waarden respecteren we ook onze klanten.

Dit komt omdat we echt geven om het aanbieden van gezonde en duurzame producten en in de tussentijd helpen we mensen om hun vermogen om een goed inkomen te verdienen te ontwikkelen en te versterken. Door werk vergroten de boeren hun eigen wilskracht en kunnen ze een beter leven leiden. We werken op een respectvolle manier om u Premium Arganolie te leveren met respect voor boeren, respect voor gemeenschappen en respect voor de planeet.

Argan Regio

Naast onze eigen medewerkers werken we samen met partners, leveranciers en boeren in de Argan-regio. Ons gezamenlijke doel is om bloeiende en veerkrachtige gemeenschappen te helpen ontwikkelen als onderdeel van een veilige, langdurige toeleveringsketen. Onze programma’s en toezeggingen zijn bedoeld om plattelandsontwikkeling te ondersteunen, mensenrechten te promoten en te respecteren en eerlijke werkgelegenheid en diversiteit te garanderen.

We werken rechtstreeks samen met meer dan 300 boeren en 100 zitten in onze toeleveringsketen. Om een langdurige aanvoer van hoogwaardige grondstoffen voor onze arganolie te helpen verzekeren, moeten we begrijpen waar en hoe onze ingrediënten worden geproduceerd, de boeren ondersteunen die ons leveren en de plattelandsontwikkeling stimuleren.

Engagement

We nemen in dit proces ons engagement op om het welzijn van de boeren te blijven verbeteren. Meer weten over ons Fairtrade-programma? NEEM CONTACT OP.

We steunen een programma in Marokko om maatschappelijk verantwoord ondernemen in de toeleveringsketen van argan te promoten. Het programma werkt samen met een overkoepelende organisatie waarin 5 boerencoöperaties argannoten inzamelen.

Naast toegang tot onderwijs en gezondheidszorg biedt de coöperatie boeren ook de mogelijkheid om geld te verdienen. Met een grotere financiële onafhankelijkheid kunnen boeren hun kinderen naar school sturen en hun gezin onderhouden. De handel in arganolie heeft veranderingen teweeggebracht die veel gezinnen zullen treffen.

SHOP

ONZE PRODUCTEN

Winkelwagen