Pure Argan Olie

Hydraterende en herstellende arganolie. Maakt de huid zacht en glad en helpt huidveroudering te voorkomen.

✔️ 100% pure arganolie
✔️ Ruikt niet sterk
✔️ Plakt niet
✔️ Maar liefst 100 ml
✔️ Hoogste kwaliteit

39,99

Levering binnen 1-3 werkdagen

De arganolie van Calinz is geschikt voor huid, haar, nagels en gezicht. De unieke eigenschappen van de arganolie maken het tot een wondermiddel voor huidverzorging. Het hydraterende en herstellende effect maakt de huid zacht en soepel en helpt huidveroudering tegen te gaan. Het is zowel te gebruiken op het lichaam als op het gezicht en heeft ook een positief effect op acne, eczeem en littekens. Arganolie kan zowel als dag- en als nachtcrème worden gebruikt.

 

Daarnaast is het effectief in het herstellen van de glans van het haar. Ook helpt arganolie tegen dode haarpunten. Het is te gebruiken voor verschillende haartypes, zowel krullend, stijl, fijn als kroeshaar. De arganolie van Calinz helpt bij zowel mannen als vrouwen tegen haaruitval en zorgt bij regelmatig gebruik voor meer volume en glans.

ONTDEK DE VERSCHILLENDE

OLIËN VAN CALINZ

De oliën in de Calinz producten zijn 100% natuurlijk en van de beste kwaliteit. Ontdek de verschillende oliën van onze producten en hoe ze voor u zorgen.

HET MAROKKAANSE GOUD

ARGAN OLIE

Arganolie is een fijne en niet te vette olie. Het maakt je huid zacht en jong, laat je haar glanzen en hydrateert je nagelriemen en nagels. Wat zijn de voordelen van deze arganolie?

HET MAROKKAANSE GOUD

Argan Olie Gebruiken

Arganolie heeft vele positieve eigenschappen voor het lichaam. Daarnaast kan het ondersteunen bij huidaandoeningen als eczeem, psoriasis en acne. Maar hoe gebruik je het eigenlijk?

Winkelwagen