Gebruiksvoorwaarden

Aanvaarding van deze voorwaarden De koper aanvaardt deze verkoopvoorwaarden elke keer dat hij een bestelling plaatst. Deze voorwaarden worden niet gewijzigd zonder de voorafgaande toestemming van Calinz.

Respect voor de levertijd

Calinz verbindt zich ertoe de leveringstermijn te respecteren die werd opgegeven bij het opnemen van de bestelling. De levertijd wordt berekend op basis van de uiteindelijke bezorgbestemming van het product. Calinz verbindt zich ertoe het product af te leveren op het adres dat op het bestelformulier is vermeld. Voorafgaand aan de levering zal het product zorgvuldig worden geïnspecteerd en Calinz belooft dat de kwaliteit van het product van topkwaliteit zal zijn. Onze producten zijn gecertificeerd door ECOCERT COSMOS en ONSA.

Voorafgaand aan de levering zal het product zorgvuldig worden geïnspecteerd en Calinz belooft dat de kwaliteit van het product van topkwaliteit zal zijn.

Kosten Bankkosten en transportkosten zijn de verantwoordelijkheid van de koper.

Productrisico's

Calinz-producten worden gebruikt vóór de aangegeven vervaldatum, er is absoluut geen risico voor de gezondheid. Calinz verbindt zich ertoe het bewijs te leveren dat het product is geïnspecteerd en goedgekeurd door de gezondheidsautoriteiten van het betrokken land. Als er zich een probleem voordoet, moet de koper rechtstreeks naar de plaatselijke gezondheidsautoriteiten gaan.

Calinz is vrij van alle verantwoordelijkheid vanaf het moment dat het product is goedgekeurd door de gezondheidsautoriteiten.

Winkelwagen